Goed onderhoud van de autobanden en de auto is belangrijk

Gereedschap

U kunt door uw auto goed en regelmatig te onderhouden flink besparen op onnodige reparatiekosten. Het uitstellen van onderhoud resulteert in bijna alle gevallen in extra kosten. Bij de vakgarage kunt u terecht voor al uw reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. De autogarage maakt hierbij uitsluitend gebruik van materialen van topkwaliteit. U krijgt altijd van tevoren een heldere prijsopgave en eerlijk advies, mochten er onverwachte kosten aan zitten te komen dan wordt dit altijd tevoren met u besproken.

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. De APK bestaat uit een test van de auto op veiligheid en milieueisen. Het autobedrijf beschikt over moderne apparatuur voor een betrouwbare APK keuring. Let op: APK is geen onderhoud, maar slechts een momentopname waarbij de auto wordt gekeurd op alle wettelijke veiligheids- en milieu eisen! Indien uw auto door ons is afgekeurd, dan kunt uw auto binnen één week gratis laten herkeuren.

Diagnose

De autogarage beschikt over uitgebreide diagnose- en testapparatuur, wat het mogelijk maakt om efficiënt te werken en het probleem snel te verhelpen. Ook hier geldt ons basisprincipe dat u eerst een heldere offerte krijgt voordat wij overgaan tot reparatie. Daarbij werken wij op basis van ‘no cure, no pay’. Wanneer wij de storingsoorzaak niet kunnen achterhalen, wordt u slechts de basisdiagnose in rekening gebracht. De basisdiagnose omvat een totale systeemcontrole. Aan de hand van de uitkomst van de basisdiagnose kan meestal nauwkeurig bepaald worden welke vervolgstappen nodig zijn om de storing te verhelpen.

Bandenservice

Bij de vakgarage kunt u terecht voor een uitstekende, snelle bandenservice. De autogarage biedt u een compleet pakket aan als het om banden gaat: van het repareren van een lekke band tot montage en levering van nieuwe en gebruikte banden van topkwaliteit. Wij monteren banden en wielen in alle soorten en maten, ongeacht het merk of model auto. De autogarage kan zowel nieuwe als gebruikte winter-, zomer- of all-season banden leveren. Het balanceren verrichten wij met onze computergestuurde balanceerapparaat.

Aircoservice

Ook op het gebied van aircosystemen kan de vakgarage u volledig van dienst zijn. Van controle tot het afvullen en vervangen van onderdelen van uw aircosysteem. De autogarage beschikt over de modernste diagnose- en afvulapparatuur voor uw aircosysteem. Bij een aircocheck wordt het systeem op lekkage en koelcapaciteit gecontroleerd. Indien nodig, wordt ook de aanwezige hoeveelheid koudemiddel gemeten.

Schadeherstel, taxatie en spuitwerk

Het autobedrijf herstelt schade aan personenauto’s, bestelauto’s en bedrijfsvoertuigen, ongeacht de aard en ernst van de schade. Alle merken en modellen zijn welkom. U kunt ook bij ons terecht voor het opstellen van een schaderapport. Naast het spuiten en herstellen van de schade aan uw auto, zijn wij er ook voor spuitwerk en schadeherstel aan scooters en motoren, kleine vaartuigen en industrieel apparatuur.

Comments are closed.